Henrik Grimbäck
220
page-template-default,page,page-id-220,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15823

Henrik Grimbäck

Jag har i den här samlingen försökt ge en mosaisk bild av vad det är jag har hållit på med de senaste åren i teaterväg. Jag låter dig här ta del av allt från de små projekten till de större och mer väl formulerade. När man diskuterar smak är det alltid mycket lättare att få en känsla av någon ner det finns olikheter. Det gör det blir lättare att få syn på det som strävar åt samma håll.

Det har aldrig varit mitt projekt att ha en konsekvent riktning i mitt arbete utan jag försöker istället konceptuellt arbeta utifrån det projekt jag i stunden håller på med. Detta betyder att jag tar mig dit projektet leder mig och arbetar utifrån tanken om att försöka maximera kärnan i varje projekt istället för att försöka peta in en överhängande agenda i allt jag gör oavsett om det passar eller inte. Med detta sagt tror jag att om man ser mosaiken med en vidare optik så ser man att det både finns återkommande tematiker så väl som en linjär rörelse av sig själv.

Jag har som projekt att jag ska försöka vara modig i mitt arbete, något som är mycket svårare än det låter. Hur det ter sig framöver vet jag inte men jag hoppas du finns med på den resan. När du nu ändå är igång att läsa tycker jag du kan skriva en rad till mig och ge mig något gott råd om den här hemsidan, min portfolio eller bara i största allmänhet. Det hade jag gillat.

Men man kan inte förstå någon utifrån en sån här text, det är vi säkert redan överens om, du verkar trots allt vara en vettig människa som har läst hela vägen ner hit. Hör av dig så bokar vi in en kaffe ihop. Då kommer du säkerligen förstå det tvåbitarspussel som är Henrik Grimbäck. Tills dess får du bara ha en strålande dag :  )