Joey Chestnut
307
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-307,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15823

JOEY CHESTNUT

Under kulturnatten 2013 hade Joey Chestnut premiär och efter två veckors intensivt arbetande hade jag tillsammans med scenograf Ida Grarup Nielsen, Föreställningsledare/rekvisitör Mia-Luise Heide, ljusdesigner Súni Joensen och inte minst skådespelaren Morten Hee Andersen nått i mål.

 

Två veckor tidigare hade vi ingen aning om vart projektet skulle leda oss. Men vi gav oss ut på en resa genom grönsaker och kannibalism, överätande och bulimi in i den kulinariska essensen och vidare genom överflödet.

 

Föreställningen kom under 2015 ut på turné och spelade i Holland på ELIAS konstfestival NEW/NOW där den fick väldigt fin kritik. Om du vill veta mer om Joey Chestnut gjorde jag och Morten en kort intervju om föreställningen och om det självvalda projektarbetet som det var en del av.

 

Om du vill gå till The Other Eye of The Tigers hemsidan så klicka här.

Regissör/Instruktør: Henrik Grimbäck

 

Scenograf: Ida Grarup Nielsen

 

Lysdesigner: Suni Joensen

 

Föreställningsledare: Mia-Luise Heide

 

Skådespelare: Morten Hee Andersen

Morten Hee Andersen under premiären av Joey Chestnut.