Malmö cultural award
15381
post-template-default,single,single-post,postid-15381,single-format-gallery,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15823

Malmö cultural award

In may 2018 I got the honor to be one of the recipients of Malmö citys cultural award. I am very honored to be recognized  by the city i live in and hopefully I will have the possibility to create something in Malmö soon!

You can find the motivation from the jury below. If you want to see the whole list of awardees you can find it here.

Henrik Grimbäck, teaterregissör, utbildad vid Den Danske Scenekunstskole i Köpenhamn. Han var med och startadegruppen TOETT som därefter genomfört ett flertal föreställningar och performanceverk. Han har också varit konstnärlig ledare för Teater Momentum i Odense och utsågs 2016 av danska Statens Kunstfond till årets talang. Han vill i samarbeten mellan Malmö och Köpenhamn skapa modig scenkonst som utmanar publikens syn på världen.”

– Kulturförvaltningen Malmö Stad

 

Discover more