NUL
15786
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15786,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15823

NUL

I stedet for at bekymre os over at miste verden, som vi kender den, får vi nu muligheden at skabe en verden fuldkommen på ny. Har du nogensinde drømt om at starte helt forfra? Nu har du chancen. Vi begynder fra NUL.

Angsten er blevet manet frem i os med den ene dystopiske undergangsfortælling efter den anden. Nu er det nok. Vi har ikke brug for flere postapokalyptiske zombiescenarier. Vi har brug for en fremtid, vi kan tro på. Skal vi stadig have nationalstater? Hvor er det bedst at opbygge et nyt samfund? Hvordan skal vi bo? I tæt samarbejde med forskere indenfor filosofi, økonomi og politik rusker NUL den politiske forestillingsevne og kommer med reelle bud på en ny fremtid. Din guide er Morten Hee Andersen. Kom og vær med til at nulstille verden og skabe den på ny.

Director

Henrik Grimbäck

 

SCENOGRAPHER

Ida Grarup Nielsen

 

LIGHTNINGDESIGNER

Suni Joensen

 

SOUND DESIGN

Viktor Dahl

 

PERFORMER

Morten Hee Andersen

 

Stagemanager

Mia-Luise Heide

 

Dramaturg

Miriam Frandsen

 

Sound design consultant

Asger Kudahl