Talent award
15191
post-template-default,single,single-post,postid-15191,single-format-gallery,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15823

Talent award

In december 2016 I got the honor to be one of the recipients of the danish art councils committee of grants annual awards. The committee chose to make me this years rising star in the danish performing arts. I am more than happy!

You can find the motivation from the jury below. If you want to see the whole list of awardees you can find it here.

”Den nyuddannede sceneinstruktør Henrik Grimbäck har på kort tid gjort sig bemærket med sine modige og originale forestillinger. I foråret skabte han debat allerede før premieren på Sort/Hvids forestilling Martyrmuseum – en ensembleforestilling, der forsøgte at finde svar på, hvorfor nogle mennesker går i døden for det, de tror på. Som kunstnerisk leder og sceneinstruktør på Teater Momentum i sæsonen 2016/17 har han stillet sig i spidsen for et dristigt og ambitiøst kunstnerisk projekt – som ”

Det kgl. Teaters drillende, legende og frie lillesøster” for et år. Åbningsforestillingen ”Ødipus/Antigone” var Grimbäck & co’s begavede bud på Sofokles anno 2016.”

– Statens Kunstfond, Legatutvalg

 

Discover more